Informatii despre livrare

Program de livrare

Livrarea produselor comandate se face cu confirmare anterioară telefonic sau în scris, în următorele intervale:

Luni-Vineri: 11.00 – 18.00

Sâmbătă:  nu se efectuează livrări

Duminică: 11.00 – 14.00

Livrarea produselor comandate se face prin serviciul de livrare Chop-Chop, un serviciu de delivery dedicat mai multor domenii de activitate, inluzând HORECA. Livrarea se face atât cu mijloace de transport auto sau moto, în funcție de mărimea și cantitatea comenzii. Produsele comandate vor fi transportate in cutii termorezistente, astfel încât integritatea produselor și condițiile de siguranță ale alimentelor să fie respectate. În momentul confirmării comenzii, se va stabili împreună cu clientul un interval orar agreat de comun acord pentru livrare, în funcție de timpii de execuție ai produsului și de timpii necesari livrării către client. După preluarea comenzii de la laboratorul Prăjitură din Natură (din Șos. Pipera Nr 31-33, Sector 1, București), livratorul va merge direct spre adresa de livrare a clientului, astfel încât produsul va ajunge la client în cel mai scurt timp posibil. 

Costul transportului

Costul transportului este diferentiat pe zone în funcție de zona adresei de livrare:

Livrare București – Cost de transport 25 lei 

Livrare Jud. Ilfov (exclusiv în localitățile: Pantelimon, Bragadiru, Voluntari, Cățelu, Roșu, Chiajna, Dudu, Popești-Leordeni) – Cost de transport 30 lei 

Livrare în țară – Produsele neperisabile (marcate pe site, la fiecare produs în parte) vor fi livrate prin curierCost de transport 25 lei 

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 lei taxa de transport este 0 pentru comenzile din București și Județul Ilfov. 

Siguranța este pe primul loc pentru noi, de aceea în fiecare zi ne asigurăm că toate operațiunile noastre sunt desfășurate în cele mai bune condiții de igienă.