Informații despre livrare

Program de livrare

După confirmarea telefonică sau în scris a comenzii, livrarea produselor comandate se face în următoarele intervale orare în funcție de disponibilitate:

8-11 – Valabil doar pentru ridicarea comenzii – Duminică – Vineri

11-14 – Duminică-Vineri

14-17 – doar Luni-Vineri

17-20 – doar Luni-Vineri

!!! Sâmbăta nu se pot face livrări/ridicări, laboratorul fiind închis. Duminica se pot face livrări doar în intervalul 11-14.

Livrarea produselor comandate se face printr-un serviciu de livrare partener. Livrarea se face cu mijloace de transport auto sau moto, în funcție de mărimea și cantitatea comenzii. Produsele comandate vor fi transportate în mașini cu temperatură controlată sau în cutii termorezistente, astfel încât integritatea produselor și condițiile de siguranță ale alimentelor să fie respectate. În momentul confirmării comenzii, se va stabili împreună cu clientul un interval orar agreat de comun acord pentru livrare, în funcție de timpii de execuție ai produsului și de timpii necesari livrării către client. După preluarea comenzii de la laboratorul Prăjitură din Natură (din Șos. Pipera Nr 31-33, Sector 1, București), livratorul va merge direct spre adresa de livrare a clientului, astfel încât produsul va ajunge la client în cel mai scurt timp posibil. 

Costul transportului

Costul de livrare pentru București se calculează în funcție de distanța față de laboratorul Prăjitură din Natură, aflat în Șos. Pipera, Nr. 31-33, astfel:

  • Livrare 0-5km: 30 lei
  • Livrare 5,01-10km: 40 lei
  • Livrare 10,01-20km: 45 lei
  • Ridicare personală: gratuit

Livrarea se poate face DOAR în interiorul Centurii Bucureștiului.

Livrare în țară – Produsele neperisabile (marcate pe site, la fiecare produs în parte) vor fi livrate prin curierCost de transport: 25 lei 

Siguranța este pe primul loc pentru noi, de aceea în fiecare zi ne asigurăm că toate operațiunile noastre sunt desfășurate în cele mai bune condiții de igienă.