Un blog despre cum facem lumea mai bine

Acest blog este despre o lume mai bună în care noi oamenii trăim în armonie cu animalele și natura. Vă propunem povești frumoase despre un stil de viață vegan, plin de compasiune.

Mmm, cheesecake! Vegan? Da! Se poate?! Clar! Și e bun? Nu, nu e doar bun, este delicios! Și pentru că și tu îl poți face în câțiva pași simpli, ți-am pregătit o rețetă de cheesecake vegan cu caramel sărat absolut perfect.

Care sunt efectele nocive ale soarelui asupra pielii şi cum să îţi alegi o cremă cu protective solară?

Mască fresh cu căpşuni

Secretul reîntoarcerii la natură

Produsele vegane de îngrijire pentru piele:  ce sunt și de ce ar trebui folosite?

Compasiunea  străpunge şi cele mai puternice armuri. După lansarea primului articol, am primit un val de întrebări, gânduri și emoții împărtășite, ceea ce mie mi-a confirmat idea că, flacăra iubirii există în fiecare dintre noi și că ea are nevoie de susținere și acceptare astfel încât să putem transmite acest suport mai departe. Cum fac schimbarea către veganism?

Să facem cunoștință

Înainte de a scrie pe acest blog vreau să mă prezint, vreau să facem cunoștință, cel puțin virtual, și poate pe viitor vom avea ocazia să ne cunoaștem și în persoană. Sunt Sibel, Estetician Organic și mai nou, parte din acest frumos proiect.

Mulți prieteni mă întreabă deseori cum este să fii vegan. Mereu aud întrebări de tipul: ”și te saturi?”, “nu ți-e poftă?” sau “din ce îți iei proteina?” Ca răspuns, m-am decis să scriu câteva cuvinte, din perspectiva mea, despre cum să devii vegan.

Oare ce ar merge lângă un pahar de lapte vegetal delicios, la micul dejun, într-o dimineață liniștită de weekend? Cine-i vegan și gustos? Brownie!