Să facem cunoștință
Înainte de a scrie pe acest blog vreau să mă prezint, vreau să facem cunoștință, cel puțin virtual, și poate pe viitor vom avea ocazia să ne cunoaștem și în persoană. Sunt Sibel, Estetician Organic și mai nou, parte din acest frumos proiect.

Cine sunt eu?

Înainte de a scrie pe acest blog vreau să mă prezint, vreau să facem cunoștință, cel puțin virtual, și poate pe viitor vom avea ocazia să ne cunoaștem și în persoană.

Sunt Sibel, Estetician Organic și autoarea unui blog unde îmi place sa scriu despre cum să te îngrijești într-un mod cât mai natural, mai simplu și mai eficient. De asemenea, sunt autoarea unei cărți cu rețete simple pentru îngrijirea pielii  și mai nou, parte din acest frumos proiect realizat de “Prăjitură din Natură”.

Deși lucrez în domeniul cosmeticii de peste 20 de ani, nu am fost încă de la început atât de atentă la ingredientele produselor, la modul cum sunt realizate acestea, dacă afectează sau nu pielea și mai ales care este efectul lor pe termen lung. De abia după o experiență neplăcută am început să îmi pun întrebări în ceea ce privește “Ce ne afectează sănătatea?”, “Cum mă pot menține sănătoasă?”, “Tot ceea ce mănânc este rău pentru mine?”, întrebările pe care ajungem să ni le punem în situații extreme. Și așa am ajuns să descopăr produsele organice și oameni care deja aveau cunoștințe și care îmbrățișaseră și acest stil de viață vegan. Mi s-a părut o lume cu totul uimitoare și a fost momentul in care mi-am dat seama că eu sunt singura responsabilă de sănătatea mea și am luat decizia de a renunța la carne.

Natura ne oferă absolut totul

Toata aceste schimbări realizate în decursul a mai multor ani m-au făcut să caut informații despre cum este afectată pielea de stilul nostru de viață, de starea noastră emoțională și să realizez un ritual de îngrijire a pielii într-un mod cât mai simplu, cu ingrediente la îndemâna oricui, pentru că, nu-i așa, natura ne oferă absolut totul și noi trebuie să învățam să ne folosim de ea. Am urmat cursuri, am citit cărți scrise de specialiști, am participat la ateliere, tocmai pentru a putea veni și în ajutorul vostru.

Pe lângă activitatea pe care o fac din plăcere și pentru a transmite informațiile către femeile dornice de sfaturi legate de îngrijirea pielii, (colaborări cu blog-uri, ateliere, prezentări în cadrul diverselor evenimente), am și propriul cabinet cosmetic unde folosesc cele mai minunate produse profesionale, realizate din ingrediente naturale, potrivite chiar și veganilor.

Acum că am reușit să facem cunoștință, vreau să vă spun că în ceea ce privește activitatea pe acest blog, voi pregăti în principal articole despre îngrijirea pielii, sfaturi, voi oferi idei de produse, rețete simple, de sezon, recomandări pentru diverse probleme ale tenului. Iar daca aveți nevoie de ajutor în crearea unui ritual adecvat de îngrijire a tenului, îmi puteți scrie un mesaj și rezolvam problema imediat.

Cu drag,

Sibel Grigore
Estetician Organic

Alte
articole